Obuolių kukuliai

    2452
    0
    IMG 2589

    IMG 2589

    Ingridientai: • 100 g miltų; • 1 kiaušinis; • žiupsnelis cukraus; • 2 obuoliai;  • cukraus ir cinamono pabarstymui;

    Darbo eiga:

    Kūčių vakarą ant stalo visada garuodavo blyneliai su obuoliais. Tačiau jei nemėgstate patiekalų keptų riebaluose, šis patiekalas kaip tik Jums. Jis itin paprastas, skanus ir ne toks kaloringas kaip riebaluose kepti blynai. Nulupti, supjaustyti smulkiai obuolius. Ant viršaus berti miltus, cukrų, plaktą kiaušinį. Išmaišyti tešlą. Tirštumas turi būti kaip paprastiems blynams. Šaukštu kabiname tešlą ir leidžiame ją į verdantį vandenį. 10-15 minučių paverdame, išgriebiame ir patiekiame su cukrumi ir cinamonu. Galima pasitelkti fantaziją kaip patobulinti šį receptą. Skaniausias dar karštas.

    Dėkojame Nijolei Giedraitienei už receptą.

    Atsakyti:

    Prašome įrašyti komentarą
    Prašome įvesti vardą čia