REIKĖS:
1 stiklinės miltų;, 1 stiklinės manų kruopų; 1 stiklinės cukraus; 5 didelių obuolių; 200 g sviesto; cinamono; vanilinio cukraus.
GAMINIMAS:
Sumaišykite miltus, manų kruopas, kelis šaukštus cukraus ir 2/3 sviesto. Turi gautis biri tešla. Obuolius nulupkite, susmulkinkite ir pagardinkite cukrumi, vaniliniu cukrumi bei cinamonu. Kepimo indą patepkite sviestu, dėkite dalį birios tešlos. Berkite obuolių masę. Tada vėl barstykite tešlą. Ant viršaus užtarkuokite 1/3 sviesto. Dėkite į gerai įkaitintą orkaitę ir kepkite maždaug 180 laipsnių karštyje apie 20 minučių. Skanaus!
Dėkojame Nijolei Giedraitienei už receptą.