Pradinis Gyvenimas Receptai Vištienos iešmeliai ir braškių desertas

Vištienos iešmeliai ir braškių desertas

150
0

Savaitgalį pasitikite prie griliaus ir praleiskite jį su šeima ar draugais bei pasinaudokite „Lidl” pasiūlymais.  „Lidl“ ekspertai siūlo nepraleisti progos ir pasigaminti gardžius bei nebrangius pietus, o po jų – ir greitai bei paprastai paruošiamą desertą.

Savaitgalio pietums – viščiukų ketvirčių iešmeliai

Jums reikės:

1 kg viščiukų ketvirčių mėsos

4 skiltelių česnako

6 v. š. garstyčių

2 v. š. majonezo

Paruošimas:

Supjaustykite viščiukų ketvirčių mėsą nedideliais gabalėliais. Sutrinkite česnaką ir sumaišykite jį su vištienos gabalėliais bei garstyčiomis ir majonezu. Padėkite į šaldytuvą ir palikite pasimarinuoti 4–6 valandoms.

Marinuotą vištieną tankiai sumaukite ant iešmelių ir kepkite ant grilio, vartydami, kol iškeps. Iešmelius galite kepti ir orkaitėje, įkaitinę ją iki 200 laipsnių. Orkaitėje vištiena keps apie 15–20 min. Iškeptus iešmelius patiekite su virtais ryžiais ar kitu mėgstamu garnyru, nepagailėkite mėgstamų šviežių daržovių bei salotų.

Gaivus ir vasariškas – lengvai paruošiamas braškių desertas

Jums reikės:

250 ml „Pilos“ plakamosios grietinėlės

200 g trintų braškių

Šiek tiek mėgstamų uogų, papuošimui

1 v. š. cukraus pudros

Paruošimas:

Išplakite grietinėlę su cukraus pudra, kol grietinėlė taps standi. Į stiklinę, kurioje ir patieksite desertą, įdėkite šiek tiek suplaktos grietinėlės, tuomet uždėkite sluoksnį trintų braškių. Taip sluoksniuokite pakaitomis grietinėlę ir braškes iki pat stiklinės viršaus, palikdami vietos mėgstamų uogų papuošimui. Skanaus!

Atsakyti:

Prašome įrašyti komentarą
Prašome įvesti vardą čia