Ukmergė nesustabdė KC „KTU Kaunas” įsibegėjusio traukinio – 31:120

    884
    0

    20111208141

    Ketvirtadienio vakarą buvo sužaistos dar vienerios NMKL rungtynės. Šeštoje turnyrinės lentelės vietoje esanti Ukmergės MKK-SMD komanda (2-5) niekaip nesustabdė įsivažiavusių čempionato lyderių, Kauno KC „KTU Kaunas” žaidėjų (6-0) ir pralaimėjo 31:120 (10:38, 5:27, 7:27, 9:27).

    Prieš rungtynes NMKL lapkričio mėnesio simbolinio penketuko žaidėjoms – KC „KTU Kaunas” puolėjai Laurai Želnytei bei vidurio puolėjai Justinai Matuzonytei buvo įteikti specialūs NMKL čenkleliai bei rėmėjo „Impra” dovanos. Pagerbti krepšininkes atvyko ir Ukmergės meras Algirdas Kopūstas.

    Ukmergės MKK-SMD: K. Daunoravičiūtė 7, E. Gibavičiūtė 6.

    KC „KTU Kaunas”: A. Baronėnaitė 20, A. Antanavičiūtė 18, L. Želnytė 16, G. Jasiunskaitė 15, J. Matuzonytė 14, S. Dobrovolskytė 10.

    Sekančias rungtynes Ukmergės ekipa žais Vilniuje. Ten gruodžio 16-ąją laukia dar vienas egzaminas, susitikimas su BC „Tiketos” komanda (5-1).

    Aurimo Jasilionio treniruojama komanda gruodžio 12 dieną turės su KM „Aisčiai” (3-4) komanda Kauno derbį.

    20111208132

    Prieš Nacionalinės moterų krepšinio lygos rungtynes, kuriose susitiko Ukmergės MKK-SMD bei Kauno krepšinio centro „KTU Kaunas” komandos buvo įteikti specialūs NMKL ženkleliai lapkričio mėnesio simbolinio penketuko žaidėjoms. Šį kartą jaunosioms talentėms ranką paspausti atvyko ir Ukmergės miesto meras Algirdas Kopūstas. Laurai Želnytei bei Justinai Matuzonytei, kuri beje, tapo ir naudingiausia viso pirmo NMKL mėnesio žaidėja, Ukmergės meras negailėjo šiltų žodžių ir susižavėjimo jų žaidimu, pasiektais rezultatais.

    20111208136

    Krepšininkėms taip pat buvo įteiktos NMKL rėmėjos – arbatos „Impra” įsteigtos dovanėlės.

    Nors pačiose rungtynėse kaunietės ženkliai pranoko šeimininkes, Ukmergės meras išliko optimistiškas ir gerai nusiteikęs. Rungtynių metų A. Kopūstas NMKL lygai kalbėjo:

    „Kauno komanda atrodo iš tiesų gerai. Krepšinyje yra nužengę jau ne vieną žingsnį. Ukmergėje šiuos žingsnius mes dar tik pradedame daryti, bet svarbu, jog judame į priekį. Prisipažinsiu, jog mes jau darome sprendimus Ukmergės mieste. Pagrindinė esmė, norime turėti moterų ar merginų komandą, kuri garsintų mūsų miestą ir leistų jaunimui bei žiūrovams leisti turiningai laiką. Kaip matote sąlygas sportui, krepšiniui turime geras. Yra mieste net kelios labai geros salės, baseinas. Žiūrovams taip pat įdomu, kaip sekasi mūsų miesto komandoms, tad yra ir dėmesys, palaikymas.

    Dabar svarbu, kad šią jauną komandą pastiprintume ir su didesnėm pajėgom galėsim ką nors nuveikt. Šiame sezone, manau, jog didelių tikslų merginų komandai nekeliam, bet kitąmet būsim stipresni.

    Aš džiaugiuosi, kad komandoje yra didžiulė krepšinio entuziastė, klubo prezidentė Rima Boškevičienė. Ji nudirba daug  gero darbo miesto ir krepšinio labui, tad mes jai pagelbėsime.”

    Rima Boškevičienė, Ukmergės MKK-SMD prezidentė: „Turime geras sąlygas sportuoti, rengti įvairius turnyrus. Krepšininkės šalia salės turi ir baseiną, puiku. Šiam sezonui pradėjome vėlokai komplektuoti komandą, tad tikslų didelių nekeliame sau, bet kitąmet turėsime laiko pasiruošti, vilamės gauti paramos ir tada eisim į priekį.”

     

    www.nmkl.lt

    Atsakyti:

    Prašome įrašyti komentarą
    Prašome įvesti vardą čia