Maltos mėsos blyneliai

    1861
    0

    ko9tletai

    Maltos mėsos blyneliai, skanūs tiek karšti, tiek šalti

     Tešlai:
    50 g  marinuotų agurkų
    2 kiaušiniai
    300 ml vandens
    150 g miltų
    500 g maltos mėsos
    100 g tarkuoto fermentinio sūrio
    žiupsnelio druskos, juodųjų pipirų

    Padažui:
    100 g grietinės
    100 g majonezo
    50 g marinuotų agurkų
    1 virtas kiaušinis
    druskos

    Mažais kubeliais supjaustome agurkus. Į indą įmušame kiaušinius, įpilame vandens, išplakame. Tada sumaišome su miltais. Į tešlą įmaišome ir maltą mėsą, smulkintus agurkus ir tarkuotą sūrį. Pagardiname druska ir pipirais. Į keptuvę įpilame aliejaus ir kepame blynelius.

    Padažui smulkiai sutarkuojame agurkus ir virtą kiaušinį, sumaišome su likusiais produktais. Blynelius patiekiame su padažu.

    Atsakyti:

    Prašome įrašyti komentarą
    Prašome įvesti vardą čia