2011 m. Lietuvos jaunių ir jaunučių medaliai Ukmergėje

    1073
    0

    IMG_8991Šį savaitgalį, Kaune, dvi dienas vyko atviras Lietuvos jaunių U17 ir jaunučių U15 dziudo pirmenybės, į kurias „jėgų išmėginti“ atvyko pajėgiausi Lietuvos dziudo imtynininkai ir svečiai iš Rusijos. Ukmergės sporto centro jauniai U17 į namus parsivežė penkis medalius, o jaunučiai U15 du: iš jų tris aukso, du sidabro ir du bronzos.

    Sėkmingiausiai imtyniavo jaunių U17 grupėje Judita Petro (svorio kategorija iki 48 kg) ir Jolita Ramanauskaitė (svorio kategorija iki 63 kg), jaunučių U15 neįveikiama buvo Vaiva Domanskytė (svorio kategorija iki 48 kg). Šios merginos, demonstruodamos nepriekaištingą dziudo techniką, įveikė visas varžoves savo svorio kategorijose ir iškovojo pirmenybių čempionių vardus bei pasidabino aukso medaliais. Treniruoja čempiones treneris Artūras Sakas.

    Šauniai ėmėsi ant „tatamio“ jaunių U17 grupėje Viktorija Kozlova (svorio kategorija iki 48 kg) ir Jeronimas Domanskis (svorio kategorija iki 55 kg). Šie imtynininkai finalinėse kovose, nežymiai pralaimėję varžovams, užėmė antrąsias vietas ir jiems atiteko pirmenybių sidabro medaliai. Sportininkus treniruoja Artūras Sakas.

    Klaudijus Aukštuolis (svorio kategorija iki 81 kg) jaunių U17 grupėje ir Aivaras Simonaitis jaunučių U15 grupėje pralaimėję kovas dėl patekimo į finalą, „paguodos“ kovose iškovojo pergales ir jie pasipuošė pirmenybių bronzos medaliais. Šiuos sportininkus treniruoja treneris Eugenijus Simonaitis.

    Treneris Eugenijus Simonaitis
    Ukmergės sporto centro informacija

    IMG_8983

    Atsakyti:

    Prašome įrašyti komentarą
    Prašome įvesti vardą čia