Pradinis Kultūra Renginiai Šventės proga – ypatingas patiekalas

Šventės proga – ypatingas patiekalas

2422
0

Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečio proga „BIG STONE“ viešbutis nusidažė tautinėmis spalvomis – lauko sienose įmontuoti prožektoriai nušvito tautinės vėliavos spalvomis. O viešbučio restoranas paruošė ypatingą patiekalą, kurį dedikavo Lietuvos Šimtmečiui.

Lietuvoje, dar XVI amžiaus viduryje puotų metu buvo populiaru svečius pamaloninti vaišinant smulkių paukštelių mėsa, tarp kurių buvo ir balandis. Taigi Vasario 16-ąją „BIG STONE“ restorano šefė lankytojams pristatys unikalų patiekalą, kuris buvo sukurtas specialiai Lietuvos šimtmečio proga. Balandis, pagal senų receptų šaltinius, ilgai kepamas krosnyje ir patiekiamas su grikiais, šakninėmis daržovėmis bei vyno padažu.

Restorano personalas lankytojus kviečia per patiekalo skonį nusikelti atgal daugiau nei šimtą metų ir pasijausti to meto dvarininkais.

Atsakyti:

Prašome įrašyti komentarą
Prašome įvesti vardą čia