Pradinis Kultūra Muzikos ir kino vakaras „Vasara buvo vakar…“ prie piliakalnio

Muzikos ir kino vakaras „Vasara buvo vakar…“ prie piliakalnio

706
0

Rugpjūčio 27 d. 19 val. muzikos ir kino vakaras „Vasara buvo vakar…“ prie piliakalnio kviečia paklausyti muzikinio projekto „STICHIJOS“, kupino muzikinių, tekstinių netikėtumų ir improvizacijų.

Projektas kviečia paskutinį rugpjūčio šeštadienio vakarą ateiti prie piliakalnio, kur Jan Maksimovič (saksofonas), Evelinos Šimelionės (balsas) ir Lino Švirino (gongai, sintezatorius, perkusija) muzikinė partnerystė šiame projekte gali pasirodyti kiek netikėta, bet tai ir yra priežastis, kurianti netikėtinas, paveikias muzikines-kūrybines pasekmes.

Du viename – saksofono improvizacijos susilies su gongų vibracijomis, elektroniniais garsais, neįprastų instrumentų skambesiu. Tai labai turtingas derinys, kupinas peno ir melomaniškai ausiai, ir paveikus emociškai – panardinantis į pojūčių okeaną.

Nežabota garsų galia, delikačios muzikinės iliustracijos-improvizacijos sukurs kontrastingą, turtingą atmosferą, neįtikėtiną vibe’ą, erdvinį skambesį, kurį stiprins Evelinos balsas ir tekstai Tai ne tik išryškins atitinkamą nuotaiką ir grožį, bet ir sukurs įspūdingą visumą.

Visų atėjusiųjų laukia ir muzikinis netikėtumas – edukacija „Nuotaikingos muzikos orkestras“.

Vasaros kino renginių uždarymo programoje – lietuviškas filmas šeimai apie draugystę ir drąsą būti kitokiu nei visi. Režisierės Inesos Kurklietytės filme „Drugelio širdis“ pasakojama istorija apie ypatingą berniuką Juozapą, kuris slepia didelę paslaptį.

 

Atsakyti:

Prašome įrašyti komentarą
Prašome įvesti vardą čia