Pradinis Verslas Rėmėjų medžiaga 2019 metų išleistuvių suknelių tendencijos

2019 metų išleistuvių suknelių tendencijos

1991
0

Išleistuvės – tai šventė, kurią minime tik kartą gyvenime. Ji simbolizuoja pirmuosius žingsnius į suaugusiųjų pasaulį ir nuotykių kupino etapo pabaigą. Tad nenuostabu, kad šiai šventei ruošiasi visi abiturientai. Žinoma, sunkesnė užduotis tenka merginoms, kurios nori pasirūpinti tinkamu įvaizdžiu. Svarbiausias įvaizdžio akcentas išleistuvių naktį – suknelė. Dalinamės šių metų tendencijomis – galbūt jos įkvėps pasisemti idėjų savo išleistuvių aprangai.

Metalo atspalviai

Šiuo metu itin populiarus futuristinis stilius, kurį puikiai atspindi metalo atspalviai ir detalės ant suknelių. Tokios suknelės išleistuvėms atrodo moderniai, nenuobodžiai, jos išskiria iš minios ir suteikia žaismingumo. Žinoma, reikėtų nepamiršti, kad suknelė skirta jaunai merginai, todėl nepersistenkite su pernelyg prabangiu įvaizdžiu – metalo atspalviai ir detalės turi puošti suknelę, o ne tapti pagrindine jos ašimi.

Pastelinės spalvos

Pasirinkimas, su kuriuo visuomet pataikysite tiesiai į dešimtuką – pastelinės suknelės išleistuvėms. Tai pakankamai šviesi, smagi ir neįpareigojanti šventė, todėl gaivus ir jaunatviškas įvaizdis atspindės jos prasmę. Ypatingai madingos romantiško stiliaus pastelinių spalvų suknelės su nėriniais, dailiais ornamentais.

Boho stiliaus suknelės

Boho stilius užkariavo ne tik laisvalaikio drabužius ir festivalius, bet ir tokias šventes kaip išleistuvės. Tai ganėtinai  individualistinis, romantiškas, laisvos dvasios stilius, kurį ypatingai vertina jaunoji karta. Boho suknelės neatrodo provokuojančiai, jos atspindi gaivališkumą, nerūpestingumą, todėl itin derės meniškos sielos abiturientėms.

Trumpos suknelės

Per išleistuves tikrai nebūtina nuomotis pačių pompastiškiausių ir detalėmis labiausiai apkrautų suknelių. Jaunai merginai puikiai atrodys ir trumpa, kukli suknelė atvirais pečiais arba puošta dailiais akmenukais, plunksnomis, žvyneliais. Taip pat madingos dviejų dalių suknelės, kurios jungia dvi skirtingas spalvas, medžiagas ar net stilius. Prie trumpų suknelių puikiai derės tiek aukštakulniai, tiek patogios basutės, kurios neįspraus į rėmus ir leis jaustis patogiai.

Modernus minimalizmas

Šiuo metu ypač populiarus modernus minimalizmas. Tai vienspalvės ar geometrinių formų, asimetriško kirpimo suknelės, kurios pasižymi paprasta medžiaga, neapkrautomis detalėmis ir įdomia, šiuolaikiška stilistika. Tokios suknelės paprastai yra prigludusios prie kūno ar tiesaus kirpimo, klasikinių, šviesių atspalvių. Tai suteikia galimybę jas papildyti aksesuarais, todėl apsisaugosite nuo vulgarumo ir atrodysite skoningai.

Atsakyti:

Prašome įrašyti komentarą
Prašome įvesti vardą čia