Pradinis Kultūra Rudens darbų pabaigtuvių šventė Želvoje

Rudens darbų pabaigtuvių šventė Želvoje

2590
0

Ilgi rudens vakarai, vis šaltėjantis oras gena visus į namus. Tamsa pralaimi kovą su šviesa, žmonės vis labiau ilgisi saulės, šilumos. Visi, kurie užbaigę rudens darbus norėjo pabūti kartu, lapkričio 17 d. į Želvos kultūros namus atvyko atsisveikinti su rudeniu. Su visomis jo spalvomis, gausiu derliumi, darbais, nuotaikomis, kvapais bei dainomis.

Auksiniais rudens lapų nubarstytais takais, su pilnais krepšiais vaišių, želviškiai ir svečiai rinkosi į kultūros namus, kad galėtų atsisveikinti su rudeniu ir pabūti drauge. Šventėje dalyvavo ne tik dainininkai ir artistai iš Žeimių, bet ir mūsų kraštietis odininkas Mindaugas Paknys, kuris padovanojo ypatingą savo darbą „Želva“. O želviškių ir svečių susibūrimas tesėsi iki vidurnakčio – dainavome, žaidėme, šokome.

Ačiū visiems atėjusiems ir buvusiems kartu, smagiai vakarojusiems, šokusiems ir dainavusiems. Labai dėkojame ir svečiams iš Žeimių: duetui „Kolegos“, jumoristėms „Nerealus gyvenimas“. Skirstydamiesi vakaronės dalyviai dėkojo už puikiai praleistą rudens vakarą, o tai – geriausia dovana mums.

UKC Želvos skyriaus renginių organizatorė Janė Siauliūnienė

Atsakyti:

Prašome įrašyti komentarą
Prašome įvesti vardą čia