Pradinis Kultūra Netradicinė erdvė tapo „Balto angelo“ koncerto scena

Netradicinė erdvė tapo „Balto angelo“ koncerto scena

896
0

Ukmergės kultūros centras jau 16-ąją kartą surengė labdaros ir gerumo akciją „Baltas Angelas“. Nors akcija tęsis iki Trijų Karalių – sausio 6-osios, jau įvyko akcijos koncertas. Šiais metais jis surengtas Šv. apaštalų Petro ir Povilo bažnyčioje.

Koncerte muzikinius kūrinius atliko Vilniaus universiteto Kauno fakulteto akademinio dainavimo studija „VENI GAUDERE“, Ukmergės meno mokyklos jaunių ir jaunučių choras „RŪTA“ (ansamblių meno vadovė – Adelė Mikalkėnienė, koncertmeisteris – Arnas Mikalkėnas) bei arfininkė – Justina Varkulevičiūtė.

Kaip informavo Kultūros centro direktorė Rasa Graužinienė iki šv. Kalėdų dienos buvo surinkta apie 7 tūkstančius eurų. Bet žmonės aukojo ir koncerto dieną, ir aukos po koncerto.

Koncerto metu surinktos lėšos atiteks trapių kaulų sindromu sergančios dvejų metų Airinės šeimai.

Paremti Airinės šeimą dar galite ir Jūs, pinigines lėšas pervesdami į Ukmergės kultūros centro sąskaitą LT027182400003130513 arba aukoti grynaisiais pinigais Ukmergės kultūros centre (Kauno g. 8 ) darbo dienomis 10.00–18.00 val. pas budintį darbuotoją. Akcija vyks iki 2022 m. sausio 6 d.

 

Atsakyti:

Prašome įrašyti komentarą
Prašome įvesti vardą čia