Pradinis Kultūra Šventė „Ačiū, kad šalia esi…“

Šventė „Ačiū, kad šalia esi…“

1902
0

Gegužės 8 dieną gražiausi žodžiai, skambiausios dainos, linksmi šokiai ir instrumentinės melodijos svaigino ir džiugino į Dainavos kultūros namų salę susirinkusių mamų ir močiučių širdis, koncerte „Ačiū, kad šalia esi“.

Prieš koncertą, visos moterys buvo pakviestos į edukacinį užsiėmimą. UKC Veprių skyriaus renginių organizatorė Rasa Šimonienė ne tik parodė, kaip galima pačioms pasigaminti papuošalą, bet ir atvežė savo padarytų segių parodą, nuo kurių žėrėjimo ir grožio buvo sunku atitraukti žvilgsnį.

Dainavos kultūros namų renginių organizatorės Drąsutės Kaselienės ir skaitovės Miglės Griškevičiūtės skaitomos eilės palietė kiekvieno širdį. Dainomis mamas pasveikino Dainavos moterų vokalinis ansamblis „Romantika“, solines dainas dovanojo jų vadovė Loreta Talutienė. D. Kaselienės vadovaujama vaikų linijinių šokių grupė „Nenuoramos“ pagyvino koncertą savo jaunatviškais šokiais. Eiles skaitė Emilija Vladičkaitė ir Rugilė Strumeckaitė.
.
Į svečius atvykęs UKC Veprių skyriaus renginių organizatorius, armonikierius Stanislovas Šikšnys ne tik linksmino klausytojus linksmomis armonikos melodijomis, išjudino šokiui, bet ir į sceną pakvietė salėje buvusį, taip pat ilgametį armonikierių, dainaviškį Vaclovą Stankų. Kuklusis muzikantas padovanojo susirinkusioms moterims net du muzikinius kūrinius, o žiūrovai atsidėkojo gausiais aplodismentais. Sudėtingais kūriniais, skirtingais dumbliniais instrumentais mamas sveikino ir dar vienas aktyvusis Dainavos saviveiklininkas Stasys Ašmontas.

Gera matyti šypsenas mamų ir močiučių lūpose, jų džiaugsmu spindinčias akis. Padėka organizatoriams už parodytą joms dėmesį – gausūs plojimai.

Ačiū už meilę, už naktis bemieges
Už švelnumą rankų, šilumą širdies.
Ačiū tariam brangiausiam žmogui pasaulyje – Mamai.

UKC Dainavos skyriaus meno vadovė Loreta Talutienė

Atsakyti:

Prašome įrašyti komentarą
Prašome įvesti vardą čia