Pradinis Kultūra Pivonijos seniūnija palydėjo metus

Pivonijos seniūnija palydėjo metus

2918
0

Metams baigiantis, apžvelgti nuveiktus darbus, pasidžiaugti pasiekimais ir laimėjimais, keturių Pivonijos seniūnijos bendruomenių – III Antakalnio, Krikštėnų, Laičių ir Žeimių aktyviausieji nariai, rinkosi į Žeimių kultūros namuose organizuojamą vakaronę „Lietuva – šimtmečio žvakelių šviesoje“.

Renginys prasidėjo išplėstine seniūnaičių sueiga, po to Žeimių skyriaus renginių organizatorė Sigita Ališauskienė demonstravo skaidres apie seniūnijos bendruomenių dalyvavimą derliaus šventėje, pavadinimu „Pivonijos seniūnijos derliaus kelias 2004-2018 m.“. Pivonijos seniūnas Alvydas Gratkauskas dėkojo aktyviausiems bendruomenių nariams, pabrėždamas, kad jie ir yra tos „švieselės“, savo idėjomis ir darbais garsinantys seniūniją.

Visiems buvo įteikti padėkos raštai, taip pat seniūnijos dovana bendruomenėms – albumai iš seniūnijos archyvų. Atsidėkodami už puikų vadovavimą seniūnijai, nuoširdų bendradarbiavimą, pagalbą, gerą žodį ir „vieningą kumštį“, seniūnui A. Gratkauskui, bendruomenių vardu įteikėme padėką.

Vakaronės metu kiekviena bendruomenė turėjo paruošusi meninę užduotį, žaidimą ar atrakcioną. O kai Valentas Butkus (III Antakalnio bendruomenės atstovas) paėmė armoniką, tai ne tik, kad dainavo visi, bet ir šoko. Štai taip, linksmai ir vieningai, Pivonijos seniūnijos bendruomenės moka ir dirbti, ir šventes švęsti!

Renginys vyko atkurtos Lietuvos šimtmečiui pažymėti pagal Nevyriausybinių organizacijų ir bendruomeninės veiklos stiprinimo 2017–2019 metų veiksmų plano įgyvendinimo 2.3 priemonę „Remti bendruomeninę veiklą savivaldybėse“

UKC Žeimių skyriaus renginių organizatorė Sigita Ališauskienė

Atsakyti:

Prašome įrašyti komentarą
Prašome įvesti vardą čia