Pradinis Kultūra Naujos Akrolestos parodos

Naujos Akrolestos parodos

1491
0

Pilies gatvėje 5-1 atsidarė dailininkės Akrolestos paroda „Be rėmelių“. Nuo rugsėjo mėnesio iki spalio pradžioje parodą galite aplankyti nemokamai.

Parodoje pristatomi ir nauji darbai, ir tie paveikslai, kurie šiemet jau aplankė „RelaxArt“ parodą Lietuvos Respublikos Seime ir „SmartArt“ parodą Kaune. Be to, parodoje eksponuojami praėjusių metų paveikslai, kurie dar nebuvo prieinami žiūrovams.

Be paveikslų, parodoje „Be rėmelių“ galima pamatyti Akrolestos skulptūrų ir miniatiūrų, taip pat paveikslų ant akmens.

Kadangi paroda vadinasi „Be rėmelių“, Akrolesta žiūrovų neapribojo vien kolekcijos peržiūra, o galerijos sienose galima pamatyti paveikslų iš kolekcijų „SmartArt“, „JazzArt“, „RelaxArt“, „LightArt“ ir net „NotArt“. Tai, nepaisant to, kad parodoje nedaug paveikslų, leidžia susidaryti trimatę menininko kūrybos idėją.

Parodos „Be rėmelių“ darbo laikas:

Darbo dienos 11.00 iki 12.00 ir 17.00 iki 19.00

Savaitgaliai 11.00 iki 14.00

Telefonu 8 672 44051 galite susitarti dėl nemokamos ekskursijos po parodą (rusų kalba).

Kartu su Akrolestos tapybos paroda Pilies gatvėje,  galite pamatyti ir kitus jos darbus Gastro pub’e „Aš būsiu čia“ adresu, Kauno g. 29   mini parodoje „Ironiška duoklė“. Čia galite pamatyti keletą paveikslų iš „JazzArt“ kolekcijos – tai draugiški vaizdingi anekdotai apie garsiuosius XIX – XX a menininkus – Edvardas Munkas, Polis Gogenas, Markas Šagalas, Renė Magritas, Pitas Mondrianas, John Baldessari, Anri Ruso. Šie paveikslai Ukmergėje eksponuojami pirmą kartą.

Paroda „Ironiška duoklė“ Gastro pub „Aš būsiu čia“, adresu Kauno g. 29 taip pat galite nemokamai apsilankyti „Gastro Pub“ darbo valandomis:

Antradienis – Ketvirtadienis: nuo 11:00 iki 22:00

Penktadienis – Šeštadienis: nuo 11:00 iki 01:00

Sekmadienis: nuo 11:00 iki 21:00

Šios parodos tapo įmanomos dėka Kasparo Ramono ir jo draugų iš Gastro pub „Aš būsiu čia“ aktyvios pagalbos, kuriant parodą „Ironiška duoklė“, , o kuriant parodą „Be rėmelių“ neįkainojamą pagalbą suteikė Všį „DoDonis“ darbuotojai.

Atsakyti:

Prašome įrašyti komentarą
Prašome įvesti vardą čia