Pradinis Kultūra Joninės Dainavoje

Joninės Dainavoje

1219
0

To Dainavoje dar nebuvo,… šitiek kolektyvų ir dar per Jonines. Suvažiavo, sugūžėjo Ukmergės kultūros centro skyrių renginių organizatoriai ir meno vadovai su menine programa ir nuostabiais darbais.

Kiekvienas galėjo pasigrožėti Janinos Svetlikauskienės, Dalios Banišauskaitės ir Stelos Banišauskienės iš Krikštėnų austomis juostomis, siesikiečio Kęstučio Motiejūno fotografijomis, Dainavos skyriaus renginių organizatorės Drąsutės Kaselienės karpiniais, šventupietės Janės Giedraitienės šiaudiniais sodais. Klausėmės pasakorkos – žolininkės Rasos Šimonienės iš Veprių pasakojimų ir patarimų, skambėjo Janės Giedraitienės savos kūrybos eilės.

O kokios Joninės be Jonų? Pasveikinome ne tik savo dainaviškius, bet ir iš Leonpolio kaimo, nepamiršome ir savo kolegių: Janinos Svetlikauskienės, Janės Giedraitienės ir Rasos Šimonienės. Sveikinimo žodį tarė Dainavos kaimo bendruomenės pirmininkė Vaclava Viktorija Morkūnienė.

Linksmybių ratą toliau tęsė meno vadovai: Paulius Geiša iš Siesikų ir Alė Ališauskienė iš Žemaitkiemio. Gausiais aplodismentais buvo apdovanoti „šviežiai“ susibūrusi Želvos skyriaus darbuotojų kapela „Prie Želvelės“, Dainavos skyriaus populiarios muzikos grupė „MES“, Daivos Ališauskienės ir Loretos Talutienės duetas bei vaikų šokių grupė „Nenuoramos“.

Dėkojame Dainavos kaimo bendruomenei ir Ukmergės kultūros centro skyrių darbuotojams už bendrystę. Ačiū visiems, prisidėjusiems prie renginio organizavimo.

UKC renginių organizatorė Drąsutė Kaselienė

2021 06 19

 

Atsakyti:

Prašome įrašyti komentarą
Prašome įvesti vardą čia