Pradinis Kultūra Į Ukmergę grįžta kinas

Į Ukmergę grįžta kinas

980
0

Balandžio 30-ą dieną po kelių mėnesių pertraukos visoje šalyje kino teatrai atvers duris. Filmai bus pradėti rodyti ir Ukmergės kultūros centre. Kviečiame žiūrovus į pirmuosius kino seansus po ilgos pertraukos.

Pirmuosius žiūrovus Kultūros centras pasitiks net su keturiais naujais filmais. Pirmasis – fantastinis veiksmo filmas „Mortal Kombat“. Tai vizualiai efektingas filmas, kupinas kovų, veiksmo. Manoma, kad jis šiais metais bus vienas populiariausių. Kitas filmas – kriminalinė drama „Perspektyvi mergina“. Tai vienas geriausių filmų, nominuotų penkiems „Oskarams“. Šeštadienį visai šeimai pristatoma lietuviškai įgarsinta „Siela“. Animacinė nuotykių komedija pasakoja apie anapusinį gyvenimą ir jo taisykles. Siaubo komedija „Mainai su žudiku“ pasakoja apie septyniolikametę merginą, sukeistą kūnais su žudiku ir pastangas vėl likti savimi…

Visą filmų repertuarą galite pamatyti puslapyje kc.ukmerge.lt. Ten pat galite įsigyti ir bilietus.

Žiūrovus Kultūros centras pasitiks atsinaujinęs. Pirmo aukšto fojė pakeista grindų danga, sumontuota nauja rūbinė. Žiūrovų salė maloniai nustebins kino mėgėjus. Čia įrengta nauja Dolby surrond kino garso sistema. Todėl žiūrovai ne tik matys kokybišką vaizdą ekrane, bet ir mėgausis puikiu garsu.

Planuojama, kad trečiadieniais – penktadieniais vyks po du kino seansus, šeštadieniais – sekmadieniais – po tris, kurių vienas bus skiriamas mažiesiems. Pirmadieniais ir antradieniais kino filmai nebus rodomi.

Bilietų kaina į kino filmus nepakito – 2D filmai – 4 eurai, 3D – 5 eurai, liko ir nuolaidos senjorams, neįgaliesiems, grupėms ir vaikams iki 7 m. Nors bilietų kasa trečiadieniais – penktadieniais dirbs nuo 17.00 iki 19.30 val., šeštadieniais – sekmadieniais nuo 12.30 iki 18.30 val., prašymas žiūrovams – įsigyti bilietus internetu. Taip bus išvengiama stovėjimo eilėje, būriavimosi prie kasos. O perkant bilietą kasoje bus privaloma ir registracija. Nepanaudotų kino kvietimų į kino filmus laikas pratęsiamas iki šių metų pabaigos.

Einant į kino filmus reikia laikytis visų karantino laikotarpio reikalavimų ir sėsti griežtai į biliete nurodytas vietas. Dėl būtinybės laikytis dviejų metrų atstumo ir apriboto žiūrovų skaičiaus salėje gali būti tik 150 žmonių.

Ąžuolinės grindys

Atsakyti:

Prašome įrašyti komentarą
Prašome įvesti vardą čia