Pradinis Kultūra Vilės Šabunkaitės darbų paroda

Vilės Šabunkaitės darbų paroda

1449
0

Esu ukmergietė, gimusi 1968 metais, liepos 7 d.

Mano šeimoje kelios kartos yra menininkai – pradedant seneliais, baigiant tėvais. Esu disleksikė, todėl tradiciniai mokslai man niekada nepatiko, o kadangi buvau vienturtė ir labai mylima, tėvai labiau atsižvelgė į mano kūrybinį potencialą, nei vertė mane mokytis.

Esu savamokslė menininkė, niekur nieko nesimokinau tradiciskai. Esu linkusi stebėti, klausytis, lytėti, fiksuoti ir kurti. Vaikystėje, daug laiko praleidau pas močiutę ir tetą, kurios puikiai piešdavo ir siuvinėdavo.

Aktyviai dalyvaudavau šou pasaulio gyvenime, tačiau pastaruosius metus, radikaliai pakeitusi gyvenimo būdą, pasirinkau ramybę ir gyvenimą kaime. Šiuo metu siuvinėju, tapau, restauruoju baldus, ir užsiimu saviugda. Už kūrybą esu gavusi nemažai diplomų, padėkų ir apdovanojimų. Vienas svarbesnių įvertinimų – padėka nuo Anglijos Karalienės Elžbietos ll-osios. Mano siuvinėti darbai yra artimi ArtDeco stiliui.

Savo aksesuarų ir mandalų kūrybai naudoju natūralius ir sintetinius mineralus, stiklą ir biserį. Viską siuvinėju rankomis. Mano kūrybos papuošalus savo garderobuose, turi ne tik lietuvaitės, užsienietės, bet ir mados guru, grafai, šou atstovai bei Anglijos Karalienė.

Vilė Šabunkaitė

 

Atsakyti:

Prašome įrašyti komentarą
Prašome įvesti vardą čia