Home Gyvenimas Receptai Drėgnas morkų pyragas

Drėgnas morkų pyragas

3236
0
Morkų pyragas

Morkų pyragas

Reikės:
2 stiklinės tarkuotų morkų
1 stiklinės rudojo cukraus
1,5 stiklinės miltų
½ stiklinės alyvuogių aliejaus
1 a. š. kepimo miltelių
1-2 saujų džiovintų spanguolių

 

Smulkiai sutarkuojame morkas ir sumaišome su cukrumi bei paliekame, bent valandai, kad cukrus ištirptų.
Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
Į morkų tarkius įmaišome miltus, kepimo miltelius ir alyvuogių aliejų. Gerai išmaišome iki vientisos masės. Įmaišome spanguoles ir supilame į kepimo popieriumi išklotą skardą. Pašauname į orkaitę 40-čiai minučių.

Dėkojame Nijolei Giedraitienei už receptą

Previous articleVarškės tinginys
Next articleNekeptas maskarponės tortas su cinamonu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here