Pradinis Kultūra Vaikai dainavo ir šoko „Žvaigždučių šou“ koncerte

Vaikai dainavo ir šoko „Žvaigždučių šou“ koncerte

870
0

Birželio 1-oji pasaulyje minima kaip Tarptautinė vaikų gynimo diena. Tą dieną visame pasaulyje svarbiausiais tampa vaikai. Jiems skiriami sveikinimai, renginiai, palinkėjimai. Tokia diena paminėta ir Ukmergėje.

Per pietus jaunesnių klasių mokiniai rinkosi į aikštę prieš Kultūros centrą į fliashmobą. Kol jam buvo ruošiamasi vaikai galėjo pašokinėti ant batutų. 160 pradinių klasių mokinių iš miesto ir rajono mokyklų kartu šoko, paskui Kultūros centre žiūrėjo animacinį filmą. Žiūrėti filmą prisijungė ir mažesni vaikai su tėveliais.

Po filmo vaikai lauke susitiko su panda ir su ja pašoko linksmuosius šokius. Panda vaikams taip patiko, kad visi norėjo prie pandos prisiglausti. O jei tai nepavyktu, tai bent jau pandą paglostyti.

Po ąžuolais įsikūrė Ukmergės šeimos centras. Čia veikė vaikų piešinių paroda, vaikai galėjo pažaisti su įvairiais žaislais, išbandyti save meno srityje.

Vakarop į Kultūros centro didžiąją salę rinkosi lopšelių-darželių ir įvairių įstaigų ugdytiniai. Čia vyko „Žvaigždučių šou“, kuriame dainavo ir šoko apie 100 vaikų iš miesto lopšelių-darželių, „Let‘s rock“ mokyklėlės, studijos „Muzikos alėja“, šiuolaikinio šokio kolektyvo „Aidas“, pop grupės „Garsiukai“, linijinių šokių kolektyvo „Visada“, solistės. Po šou šokių salėje vaikų laukė patys linksmiausi šokiai su įvairiais pasakų personažais.

Renginį vedė Kultūros centro vaikų ir jaunimo teatro-studijos „Nykštukas“ jaunieji aktoriai.

Atsakyti:

Prašome įrašyti komentarą
Prašome įvesti vardą čia