Home Gyvenimas Receptai Skanu/Šokoladinis desertas „Marselis“ pagal Nomedą Marčėnaitę

Skanu/Šokoladinis desertas „Marselis“ pagal Nomedą Marčėnaitę

4287
0

tv3_gardu_gardu_2_laida_marselisJums reikės: 200 g juodojo šokolado, 200 g sviesto, 200 g kiaušinio trynių, 200 g cukraus, 170 g kiaušinio baltymų.

Gaminimo eiga: Ištirpinkite šokoladą su sviestu. Atskiruose induose išplakite kiaušinio trynius su cukrumi ir baltymus. Išplaktus trynius atsargiai įmaišykite į ištirpintą šokoladą, o vėliau į masę pilkite ir baltymus. Viską lėtai permaišykite iki vientisos masės, kurią padalinkite į dvi lygias dalis. Vieną dalį 20–25 min. kepkite 170°C temperatūroje, o likusią dalį pilkite ant iškepusio ir atvėsusio pyragaičio. Tuomet jį palaikykite šaldiklyje, kol sustings.

Laida „Gardu Gardu“ – šeštadieniais 9.30 val. per TV3!

Laidos įrašą galite žiūrėti ČIA:

Nematote video, spauskite ČIA.

Previous articleInstrumentinis ansamblis Vilniaus divertismentas – Taujėnų dvare
Next articleMan ne DZIN. Autobusų stotelė palikta likimo valiai

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here