Home Gyvenimas Receptai Skanu, gardu. Gardžioji košė pagal Agnę Grigaliūnienę

Skanu, gardu. Gardžioji košė pagal Agnę Grigaliūnienę

4970
0

tv3_gardu_gardu_6_laida_agne_grigaliuniene_deivydas_praspaliauskas_6Jums reikės: 100 g greito paruošimo košės, 500 g vandens, 3 valg. š. moliūgų sėklų, 3 valg. š. saulėgrąžų, 1 valg. š.  linų sėmenų, 2 valg. š. sezamo sėklų, sauja špinatų lapų, 1 rutuliukas (125 g) mozzarella sūrio.

Darbo eiga:

Į verdantį vandenį suberti greito paruošimo košę ir maišant pavirti porą minučių. Tada suberti moliūgų sėklas, saulėgrąžas, linų sėmenis, sezamo sėklas bei špinatų lapus. Šiek tiek pakaitinti ir suberti smulkintą mozzarella sūrį. Košę patiekti lėkštėje ir papuošti sėklų mišiniu.

Laida „Gardu Gardu“ – šeštadieniais 9.30 val. per TV3!

Previous articleTRUMPAI APIE MEDIACIJĄ
Next articleSližių senjorų popietė „Padovanok sau šventę“

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here