Pradžia Gyvenimas Receptai Skanu, gardu. Gardžioji košė pagal Agnę Grigaliūnienę

Skanu, gardu. Gardžioji košė pagal Agnę Grigaliūnienę

2913
0

tv3_gardu_gardu_6_laida_agne_grigaliuniene_deivydas_praspaliauskas_6Jums reikės: 100 g greito paruošimo košės, 500 g vandens, 3 valg. š. moliūgų sėklų, 3 valg. š. saulėgrąžų, 1 valg. š.  linų sėmenų, 2 valg. š. sezamo sėklų, sauja špinatų lapų, 1 rutuliukas (125 g) mozzarella sūrio.

Darbo eiga:

Į verdantį vandenį suberti greito paruošimo košę ir maišant pavirti porą minučių. Tada suberti moliūgų sėklas, saulėgrąžas, linų sėmenis, sezamo sėklas bei špinatų lapus. Šiek tiek pakaitinti ir suberti smulkintą mozzarella sūrį. Košę patiekti lėkštėje ir papuošti sėklų mišiniu.

Laida „Gardu Gardu“ – šeštadieniais 9.30 val. per TV3!

Atsakyti

Prašome įrašyti komentarą
Įrašykite savo vardą