Pradžia Gyvenimas Receptai Jautienos antrekotas be kaulo kepsniui

Jautienos antrekotas be kaulo kepsniui

2683
0
Jautienos kepsnys

Reikės:
•    Poros šoninės juostelių;
•    200 g. jautienos antrekoto be kaulo;
•    Druskos, pipirų.

Gaminimas:
Gerai įkaitintoje keptuvėje iki traškumo apkepkite kelias šoninės juosteles. Jas išimkite ir palikite atvėsti, o ant išsiskyrusių riebalų kepkite antrekotą. Norimą iškepimo lygį pasieksite pirmąją pusę kepdami kiek ilgiau nei antrąją. Paruoštą kepsnį padėkite atskirai, pabarstykite rupia druska, pipirais, trupinta kiaulienos šonine ir palikite kelioms minutėms. Po kepimo mėsos raumuo atsipalaiduos ir į save sugers visus skonius bei aromatus.

antrekotas

Ankstesnis straipsnisSumuštinis su plėšomu kiaulienos kumpiu
Kitas straipsnisUkmergės sporto centro auklėtiniai savaitgalį praleido sportinėje stovykloje

Rašyk atsakymą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia